Úvodní stránka Tepelná technika Salamandery Giorik Salamander ST30
Katalogové označení: ST32
Hi-touch salamander trvá hi-lite technologie, jeden krok dále. To nyní reaguje na lidský dotek. Hi-Touch topné prvky mohou být použity ve dvou různých kombinacích. Buď všechny prvky nebo jen ústřední ty mohou být použity. Při použití na maximální teplo, centrální prvky jsou elektronicky regulovány ve střídavém režimu zaručit i vaření a vyhnout se přehřátí.
Ozvěte se nám a vybereme společně ten nejvhodnější produkt.
Hi-touch salamander trvá hi-lite technologie, jeden krok dále. To nyní reaguje na lidský dotek. Hi-Touch topné prvky mohou být použity ve dvou různých kombinacích. Buď všechny prvky nebo jen ústřední ty mohou být použity. Při použití na maximální teplo, centrální prvky jsou elektronicky regulovány ve střídavém režimu zaručit i vaření a vyhnout se přehřátí.
Obvyklá cena:
88420 Kč
usedivite Kč / %:
0 Kč / 3%
Dodání:
Dodání 2-3 týdny
Model:
Značka:
Giorik
- zapnutí / vypnutí stroje
- úspora el. energie až 79 %,
- bezkonkurenční rychlost provozu díky novým technologiím,
- malý rozptyl tepla do okolí,
- snížení nákladů a zrychlení procesu ohřívání,
- snadné čištění
- možnost zavěšení na stěnu. Stroje vybavené speciální podporou oceli pro montáž na zeď, dodávané jako
standard.
- vařit/hold
- cyklus start/stop
- Volič pro časovaní režimů vaření nebo na dobu neurčitou režimu hold ruční provoz. Když program byl změněn, to může být použit k přepnutí z kuchaře, aby držel nastavení.
- Nastavit dobu vaření, maximálně 20 minut vařit v režimu a vyberte držet teploty, s 8 nastavení teploty mezi 40-70°C.
- Vyberte a nastavte programy vaření. Spotřebič NA nebo pozice ZASTAVENÍ. Rychlý kontakt vybere program. Podržte déle pro vstup programu změnu režimu, pak další rychlý kontakt uloží aktuální nastavení.
- Topné prvky on/off.
- Výrobní a provozní vlastnosti. Hi-touch má ještě více high-tech funkcí, než Hi-Lite Plus
- Dotykový panel reaguje na dotek prstu
Výběr 3 různé provozní režimy:
1.COOK: pro vaření jídla podle nastavení časovače.
2.DRŽET: udržet pokrm při stabilní teplotě. 1 až 8 nastavení teploty mezi 40 a 70°C.
3.PROGRAM (P1, P2 a P3): vaří a pak se udržuje potravin na nastavenou teplotu. Nastavení mohou být uloženy
v paměti.
GASTRO-EIS-TECHNIK CZ s r.o.
Bělohorská 242/77
169 00, Praha - Břevnov
Nádražní 272
Hostivice, 253 01